Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.10.2020
Kolekce PMG #BLACK LAB RUNNING 4X4 s podrážkami MICHELIN®
Díky novému modelu PMG #Black Lab  Primigi představuje neuvěřitelnou spolupráci s největším světovým výrobcem pneumatik: Michelin. V roce 2014 zaháji... číst celé
20.10.2020
Mami, víš?
Mami, víš? Mami, víš,že nohy mají mimořádnou úlohu pro celkovou pohodu člověka? A přesto je i dnes výběr bot často podceňován… Mami, víš, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
23.10.2020
Kolekce PMG #BLACK LAB RUNNING 4X4 s podrážkami MICHELIN®
PRIMIGI PŘEDSTAVUJE NEUVĚŘITELNOU SPOLUPRÁCI S NEJVĚTŠÍM SVĚTOVÝM VÝROBCEM PNEUMATIK: MICHELIN. číst celé
20.10.2020
Peče o boty
Víte, jak pečovat o boty? číst celé
21.12.2018
BOTY DO PRAČKY? 8 DŮVODŮ PROČ TO NEDĚLAT
Zde je 8 dobrých důvodů, proč se vyhnout praní bot v pračce: číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Solomio Studio s.r.o., se sídlem Ke Kapslovně 2855/5, IČ 03865223, zapsaná u v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 238988 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu eshop@primigistore.cz  s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kolekce PMG #BLACK LAB RUNNING 4X4 s podrážkami MICHELIN®
23.10.2020
Kolekce PMG #BLACK LAB RUNNING 4X4 s podrážkami MICHELIN®
PRIMIGI PŘEDSTAVUJE NEUVĚŘITELNOU SPOLUPRÁCI S NEJVĚTŠÍM SVĚTOVÝM VÝROBCEM PNEUMATIK: MICHELIN. číst celé
Peče o boty
20.10.2020
Peče o boty
Víte, jak pečovat o boty? číst celé
BOTY DO PRAČKY? 8 DŮVODŮ PROČ TO NEDĚLAT
21.12.2018
BOTY DO PRAČKY? 8 DŮVODŮ PROČ TO NEDĚLAT
Zde je 8 dobrých důvodů, proč se vyhnout praní bot v pračce: číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

OD KOTVA

Náměstí Republiky 656/8

11000 Staré Město

 

 

 

Kontakty
Zákaznická podpora Primigi Store
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz