Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.10.2020
Kolekce PMG #BLACK LAB RUNNING 4X4 s podrážkami MICHELIN®
Díky novému modelu PMG #Black Lab  Primigi představuje neuvěřitelnou spolupráci s největším světovým výrobcem pneumatik: Michelin. V roce 2014 zaháji... číst celé
20.10.2020
Mami, víš?
Mami, víš? Mami, víš,že nohy mají mimořádnou úlohu pro celkovou pohodu člověka? A přesto je i dnes výběr bot často podceňován… Mami, víš, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
23.10.2020
Kolekce PMG #BLACK LAB RUNNING 4X4 s podrážkami MICHELIN®
PRIMIGI PŘEDSTAVUJE NEUVĚŘITELNOU SPOLUPRÁCI S NEJVĚTŠÍM SVĚTOVÝM VÝROBCEM PNEUMATIK: MICHELIN. číst celé
20.10.2020
Peče o boty
Víte, jak pečovat o boty? číst celé
21.12.2018
BOTY DO PRAČKY? 8 DŮVODŮ PROČ TO NEDĚLAT
Zde je 8 dobrých důvodů, proč se vyhnout praní bot v pračce: číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Solomio Studio s.r.o., se sídlem Ke Kapslovně 2855/5, IČ 03865223, zapsaná u v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 238988 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru UAB “MailerLite”, sídlem J. Basanavičiaus 15, LT-03108 Vilnius, Lithuania
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kolekce PMG #BLACK LAB RUNNING 4X4 s podrážkami MICHELIN®
23.10.2020
Kolekce PMG #BLACK LAB RUNNING 4X4 s podrážkami MICHELIN®
PRIMIGI PŘEDSTAVUJE NEUVĚŘITELNOU SPOLUPRÁCI S NEJVĚTŠÍM SVĚTOVÝM VÝROBCEM PNEUMATIK: MICHELIN. číst celé
Peče o boty
20.10.2020
Peče o boty
Víte, jak pečovat o boty? číst celé
BOTY DO PRAČKY? 8 DŮVODŮ PROČ TO NEDĚLAT
21.12.2018
BOTY DO PRAČKY? 8 DŮVODŮ PROČ TO NEDĚLAT
Zde je 8 dobrých důvodů, proč se vyhnout praní bot v pračce: číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

OD KOTVA

Náměstí Republiky 656/8

11000 Staré Město

 

 

 

Kontakty
Zákaznická podpora Primigi Store
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz