Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 9-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.10.2020
Kolekce PMG #BLACK LAB RUNNING 4X4 s podrážkami MICHELIN®
Díky novému modelu PMG #Black Lab  Primigi představuje neuvěřitelnou spolupráci s největším světovým výrobcem pneumatik: Michelin. V roce 2014 zaháji... číst celé
20.10.2020
Mami, víš?
Mami, víš? Mami, víš,že nohy mají mimořádnou úlohu pro celkovou pohodu člověka? A přesto je i dnes výběr bot často podceňován… Mami, víš, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
20.01.2022 Rodina
Děti a zvířata jako nejlepší přátelé
Naučit ty nejmenší respektovat všechna zvířata a být na ně vlídní je povinností rodičů, kteří tak u dospělých zítřka vyklíčí semínko empatie. Pozoro... číst celé
08.10.2021 Rodina
SPORT A LÁSKA
Zdravá konkurence, spolupráce, respekt. Sport je důležitý pro výchovu malých dětí k laskavosti k sobě i k ostatním. Disciplína, respekt k pravidlům, ... číst celé
08.10.2021 Rodina
TIP: CVIČENÍ LÁSKAVOSTI A EMPATIE
Laskavost se učí z dobrého příkladu často se stává, že se některé dovednosti nenápadně stanou zvykem. Zde je mnoho užitečných tipů k jeho rozvoji. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Solomio Studio s.r.o., se sídlem Ke Kapslovně 2855/5, IČ 03865223, zapsaná u v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 238988 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Děti a zvířata jako nejlepší přátelé
20.01.2022 Rodina
Děti a zvířata jako nejlepší přátelé
Naučit ty nejmenší respektovat všechna zvířata a být na ně vlídní je povinností rodičů, kteří tak u dospělých zítřka vyklíčí semínko empatie. Pozoro... číst celé
SPORT A LÁSKA
08.10.2021 Rodina
SPORT A LÁSKA
Zdravá konkurence, spolupráce, respekt. Sport je důležitý pro výchovu malých dětí k laskavosti k sobě i k ostatním. Disciplína, respekt k pravidlům, ... číst celé
TIP: CVIČENÍ LÁSKAVOSTI A EMPATIE
08.10.2021 Rodina
TIP: CVIČENÍ LÁSKAVOSTI A EMPATIE
Laskavost se učí z dobrého příkladu často se stává, že se některé dovednosti nenápadně stanou zvykem. Zde je mnoho užitečných tipů k jeho rozvoji. číst celé
Jak vybírat oblečení Primigi?
29.03.2021 Dětská obuv
Jak vybírat oblečení Primigi?
Primigi dokáže od hlavy až k patám obléknout děti od narození až do 14 let! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

OD KOTVA

Náměstí Republiky 656/8

11000 Staré Město

 

 

 

Kontakty
Zákaznická podpora Primigi Store
(Po-Ne, 9-20 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz